HTML

- niddazlullabiez -

Elmondtam már százszor azt, hogy mi lesz, vagy mi van, Kevesen hitték, de mégis nekem lett igazam..

Friss topikok

Linkblog

Vonatjegy Zürichbe

NiDDAz0r 2012.01.07. 14:41

 Akkor lesz 2 jegy Zürichig. Pesttől, igen. Este 7-kor vagy mikor indul a vonat, nem? Na. De Zürichben csak egy állomás van ugye? Ha azt mondom, hogy jöjjenek értem Zürichben az állomásra, akkor nem másikra fognak menni? Megtalálnak, nem? Csak meg. Az a végállomás? Akkor ott nincs több, jó. És nagy állomás az?
Pestig mikor vegyem meg a jegyet? Hát szombaton indulnék. De pénteken vegyem meg vagy most? Lesz még jegy holnap? Biztos? Nyugatiból? A Zürichi meg a Keletiből megy. Hogy menjek át? Ó, most ott Pesten szaladgáljak? Aha, de ha lekésem és elmegy Zürichbe a vonat nélkülem?
És akkor a zürichi vonat az nem ilyen szar, ugye? Van hely meg minden. De olyan, mint az IC? Vagy nem olyan? Van fűtés meg minden, nem?
12 órás út.. Mit fogok addig csinálni? Á, utitársammal... Azzal nem lehet beszélgetni, az nem olyan.

Komolyan. Csak én állok úgy a pénztárhoz, hogy mindent megszerveztem elméletben? 22-27 éves, jól öltözött, cégbélyegzős srácról volt szó, tehát nem a téglagyárból jött.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://niddaz0r.blog.hu/api/trackback/id/tr503526481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása